CURS GRATUÏT I PRESENCIAL D’HORTICULTURA URBANA. REGIDORIA D’AGRICULTURA I MEDI AMBIENT.

Cartell Horticultura Urbana

 

T’agradaria conrear una parcel·la d‘un hort urbà o simplement voldries plantar algunes verdures al teu balcó o terrat però no saps per on començar?

La Regidoria d’Agricultura i Medi Ambient ha organitzat un curs d’horticultura urbana, del dilluns 19 al dijous 22 de febrer de 18 a 21 hores al Centre Cívic (C/del Molí, 36).

Es tracta d’una oportunitat única per comprendre la fertilitat de la terra i aprendre com conrear de forma ecològica les hortalisses d’estiu i d’hivern. Aquest curs és gratuït i té una durada de 12 hores. L’assistència a la seua totalitat donarà dret a l’obtenció del corresponent certificat.

La programació del curs és la següent:

  • Dilluns 19: L’hort urbà ecològic. Importància i utilitat. Principis de l’agricultura ecològica. Alimentació ecològica, consum i salut. Sílvia López Gascón (enginyera agrònoma).

  • Dimarts 20: La terra, la fertilitat i el compostatge. Els fems i els productes d’interès. Fernando Amorós Ortega (EEA Carcaixent-STT).

  • Dimecres 21: Els cultius d’hivern. La importància de la diversitat i les llavors. Ricardo Ballester Moltó (La Unió de Llauradors).

  • Dijous 22: Els cultius d’estiu. Principis de la sanitat en horticultura. Josep Roselló Oltra (SPEit).

Per a participar cal inscriure’s a l’Ajuntament en horari d’atenció al públic o enviar les dades personals (nom i cognoms, telèfon i adreça electrònica) a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.