LLICÈNCIA AMBIENTAL *MERCADONA S. a. - Edifici d'Oficines Centrals Albalat Fase II.3 Blocs 2 i 3

ANUNCI

Informació disponible a la Seu Electrònica de l'Ajuntament, Categoria Edictes, Llicències d'Activitat.

ALBALAT DELS SORELLS MESURA LA QUALITAT DE L’AIRE

Albalat 00 LOGO 400

Escoleta2

La contaminació atmosfèrica és un problema ambiental i de salut molt important. De fet, diversos estudis científics mostren la vulnerabilitat dels xiquets/es a la mala qualitat de l’aire a causa d’una capacitat pulmonar més baixa i una freqüència respiratòria més alta. Per això, al col·legi El Castell es van col·locar 4 punts de mesura de diòxid de nitrogen, un dels contaminants més crítics. A més, s’instal·laren 10 punts de control addicionals per a calcular amb precisió la contaminació a les vies d’accès de la població. D’altra banda, també s’han mesurat els nivells de partícules PM10 i PM2,5 en un espai peatonal com la plaça del Castell i en una zona més exposada al trànsit rodat.

Els resultats permetran conéixer la qualitat de l’aire que respirem i posar en marxa accions per a millorar la mobilitat i sobretot la nostra salut. Esta iniciativa de la regidoria de Medi Ambient forma part de la estratègia local “Albalat 0,0” per a la reducció de les emissions.

El punt de recàrrega d’Albalat evita l’emissió de 614,22 tones de CO2 en els primers mesos de funcionament

Albalat 00 LOGO 400

L’Ajuntament d’Albalat dels Sorells ha fet públic el primer informe sobre les dades del consum del Punt de recàrrega de vehicles elèctrics.  
Les dades fan referència a un període de 4 mesos des de la seua posada en marxa el passat desembre de 2017.
En estos mesos s’han evitat un total de 614,22 tones d’emissions de CO2, s’han consumit un total de 714,38 kWh amb un cost total de 83,67€, aproximadament uns 21 euros mensuals.
L’informe també indica que s’han fet 57 recàrregues de 17 usuaris diferents amb un total de 77,30 hores concentrades majoritariament entre dijous i diumenge.
La instal·lació és universal, és a dir, permet la recàrrega de tots els tipus de vehicles elèctrics del mercat, i també poden connectar-se simultàniament dos cotxes. Cadascun dels endolls, de tipus semi ràpid, proporciona una potència màxima de 22 kW, el que representa una autonomia per als automòbils de fins a 150 km per cada hora de càrrega. També cal destacar que el punt d’Albalat dels Sorells està inerconectat amb la xarxa Europea.
Aquesta iniciativa forma part del projecte “Albalat 0,0”, que té com a objectiu reduir les emissions d’efecte hivernacle del nostre poble i suposa el primer punt de recàrrega públic d’estes característiques a la Comunitat Valenciana.

INFORME