alcalde

Benvolguts veïns i veïnes:

Des d'estes línies vos done la benvinguda a este espai d'informació i transparència, que és la nova web municipal.

Esta web, renovada, més intuïtiva i accessible, pretén ser un instrument per apropar la informació, la transparència i la participació a tots i totes.

Este portal també és una finestra oberta al món per què qualsevol puga accedir virtualment al nostre poble, a la seua història, a les activitats culturals i festives que es desenvolupen, equipaments disponibles i a les notícies diàries. Una eina per promocionar Albalat dels Sorells, per potenciar el nostre comerç, les nostres associacions, el nostre patrimoni i tot allò que puga atraure l'interés de veïns i veïnes i visitants.

És objectiu d'esta corporació una bona informació a la ciutadania, la transparència i donar un bon servei al poble. Per això, sense deixar de banda la comunicació tradicional, hem apostat per les noves tecnologies. Per què ofereixen grans oportunitats de transmetre qualsevol informació, amb transparència, immediatesa i participació.


Esperem la vostra col·laboració i recordem que el poble d'Albalat dels Sorells serà el que entre tots i totes vulguem que siga. Totes i tots estem implicats en este projecte.


Benvinguts i benvingudes a casa vostra.

Nicolau

Alcalde de Albalat Dels Sorells