PRORROGA TERMINIS IVTM I TAXES

ALBALAT NUEVO 2010

Davant la crisi sanitària ocasionada pel COVID-19, el Servei de Gestió Tributària de la Diputació de València informa:

  1. Els qui tinguen un fraccionament de deute, la fracció corresponent al mes d'abril i que s'anava a carregar el pròxim dia 1 d'abril, NO s'enviarà al banc, ampliant-se així tots els fraccionaments en una fracció o mes més (si el seu fraccionament finalitzava l'1 de setembre ara finalitzarà l'1 d'octubre).
  2. El període de pagament per al IVTM, taxa de fems i taxa de guals, es va ampliar fins a l'1 de juliol. Els rebuts es van llançar abans que es declarara l'estat d'alarma, per la qual cosa aquests rebuts tenen validesa fins al 4 de maig. Si paguen amb aqueix document han de fer-lo fins a aqueixa data, i si pagaran després d'aqueixa data han de sol·licitar un nou document de pagament (per a evitar pagar recàrrecs improcedents).
  3. Els rebuts domiciliats es carregaran en compte l'últim dia del període (1 de juliol), i el termini per a fer domiciliacions serà fins a l'1 de juny.
 
 

 

En el cas de tindre simptomes relacionats amb corona virus,

En el cas de tindre simptomes relacionats amb corona virus, pots demanar cita en esta web amb el número SIP i data de naixement i un professional es posarà en contatcte amb tu.

https://coronavirusregistro.san.gva.es/sipcovid19/?language=ca